-
Dyniowo
podajemy od 12:00-
ANTIPASTI dla 2 lub 4 osób
32,90 / 63,90 -
Dyniowy crème brulée, podany z musem malinowym
17,90 -
Gnocchi dyniowe podane z bryndzą, masłem szałwiowym oraz rukolą
27,90 -
Risotto dyniowe podane z salami piccante, groszkiem cukrowym i parmezanem
32,90 -
Sałata z piklowaną dynią, serem halloumi, pomidorkami koktajlowymi, granatem oraz vinegrette
35,90 -
Krem z dyni z imbirem, miodem, pestkami dyni i kolendrą
15,90 -
Sernik z ricotty i mascarpone, podany z musem malinowym
17,90 -
Pierogi dyniowe podane z bryndzą, szałwią, salami piccante i dymką
31,90
-
-
Przystawki
podajemy od 12:00-
ANTIPASTI dla 2 lub 4 osób
32,90 / 63,90 -
Duszone krewetki (6szt) z czosnkiem, czerwoną cebulą, pak choi, curry w białym winie
38,90 -
Bruschetty podane z pomidorami, bazylią i czosnkiem
18,90
-
-
Sałaty
podajemy od 12:00-
Sałata z piklowaną dynią, serem halloumi, pomidorkami koktajlowymi, granatem oraz vinegrette
35,90 -
SAŁATA Z tofu, marchewką, komosą ryżową oraz awokado
33,90 -
Sałata Z kozim serem, szpinakiem, melonem, szynką parmeńską oraz pomidorkami koktajlowymi
35,90 -
Sałata z marynowanym kurczakiem, pomidorem, gruszką, gorgonzolą, oliwkami i vinaigrette malinowym
33,90
-
-
Zupy
podajemy od 12:00-
KREM Z POMIDORÓW
15,90 -
Krem z dyni z imbirem, miodem, pestkami dyni i kolendrą
15,90
-
-
Makarony
podajemy od 12:00-
Buraczane tagliatelle z kozim serem, bakłażanem, rukolą, suszonymi pomidorkami i peperoncino
33,90 -
Spaghetti z salami piccante, gorgonzolą, papryką, czosnkiem oraz natką pietruszki
32,90 -
Spaghetti z kurczakiem, świeżym szpinakiem i suszonymi pomidorami podane z parmezanem i sosem z białego wina
31,90 -
Tagliatelle nero z krewetkami, czosnkiem, chilli i białym winem
39,90 -
MAKARON SOBA z kurczakiem sojowym, pak choi, papryką i groszekiem cukrowym
35,90
-
-
Mięsa/ryby
podajemy od 12:00-
Halibut podany z groszkiem cukrowym, brokułami, rzodkiewką oraz papryką
49,90 -
Kanapka z marynowanym kurczakiem, bekonem, pomidorem, sałatą, frytkami z batata oraz majonezem
32,90 -
Kacze udko konfit podane z gnocchi bazyliowymi, chutney jabłko-rabarbar i chipsem z jarmużu
41,90 -
Filet z łososia podany z czarną soczewicą, risotto, pomidorkami koktajlowymi oraz sosem krewetkowym
51,90 -
Kurczak SOUS-VIDE - filet KURCZAKA podany z groszkiem cukrowym, suszonymi pomidorami, ziemniakami oraz rukolą
38,90 -
PIECZONY BATAT podany z komosą ryżową, papryką oraz majonezem sojowym
34,90 -
Polędwica wołowa podana z frytkami z batata, pomidorkami koktajlowymi, ogórkiem oraz sosem pieprzowym
94,90
-
-
dania wegańskie
podajemy od 12:00-
SAŁATA Z tofu, marchewką, komosą ryżową oraz awokado
33,90 -
MAKARON SOBA z kurczakiem sojowym, pak choi, papryką i groszekiem cukrowym
35,90 -
PIECZONY BATAT podany z komosą ryżową, papryką oraz majonezem sojowym
34,90
-
-
Desery
podajemy od 12:00-
Dyniowy crème brulée, podany z musem malinowym
17,90 -
Sernik z ricotty i mascarpone, podany z musem malinowym
17,90 -
Domowa szarlotka z lodami
17,90 -
Crumble malinowe z kruszonką i lodami waniliowymi
19,90 -
Lody rzemieślnicze - trzy smaki podane z owocami i bita śmietaną
19,90 -
Suflet czekoladowy podany z owocami i musem malinowyjm
18,90
-